Lidmaatschap

Voordat je jezelf aanmeldt kan je 3 keer gratis mee trainen.
Ben je benieuwd bij welk team je het beste kan instappen of wil je andere informaties over de teams en trainingen? Dan kan je mailen naar Ruth Vreeswijk via het emailadres trainingen@volleybaldevalk.nl

Aanmelden

Aanmeldingsformulier.pdf

Aanmeldingsformulier.doc

Via bovenstaande aanmeldformulier kunt u zich aanmelden.
Heeft u Word, dan kunt u het Word document downloaden, invullen en direct emailen.
Heeft u geen Word, dan kunt u de PDF downloaden en printen. Nadat u het heeft ingevuld en van uw handtekening heeft voorzien inscannen en naar de ledenadministratie mailen of opsturen. Uiteraard kunt u het ook tijdens uw training aan de trainer c.q. trainster overhandigen die het dan aan de ledenadministratie door zal geven.

Gegevens wijzigen

Via ledenadministratie@volleybaldevalk.nl kunt u uw wijzigingen doorgeven.

Opzeggen lidmaatschap

Hierbij de spelregels voor opzegging en de daarmee samenhangende contributie. Deze regels staan ook vermeld in de statuten van de vereniging.
Opzegging moet altijd schriftelijk of per email bij de secretaris gebeuren, het liefst per e-mail via ledenadministratie@volleybaldevalk.nl
Einde seizoen: Wil je het nieuwe seizoen niet meer lid zijn, dan moet je opzegging uiterlijk 1 juni bij de secretaris binnen zijn. Komt je opzegging na 1 juni binnen bij de secretaris, dan moet je de helft van de contributie van het nieuwe seizoen betalen!
Tijdens het seizoen: Komt je opzegging tussen 1 januari en 1 juni binnen bij de secretaris, dan moet je de contributie van het hele seizoen betalen.

Contributie voor het seizoen 2017/2018

Mini's (t/m 11 jaar) € 87,00
Jeugd (t/m 17 jaar) € 116,00
Recreanten € 130,00
Mastercompetitiespelers € 171,00
Competitiespelers € 204,00
Echte senioren (va 67jr) € 93,00
Ondersteunend lid € 36,00

De contributie is inclusief lidmaatschap, competitiebijdrage en ongevallenverzekering. Voor leden tot 18 jaar behoeft de eerste drie maanden geen contributie te worden betaald. De eenmalige inschrijvingskosten bedragen voor senioren € 5,- en voor junioren tot 18 jaar € 2,50. Nadat uw aanmelding is verwerkt, ontvangt u een factuur voor de contributie incl. het inschrijfgeld. Leden en ouders wordt dringend aangeraden een mede-inzittende verzekering af te sluiten om zich tegen een mogelijke aansprakelijkheid te verzekeren.
Volleybal de Valk
Contactgegevens
E-mailinfo@volleybaldevalk.nl
Adres Bovenkerkweg 80
3417 TA Montfoort