Verlies voor dames 1 De Valk

Voor laatste keer dit jaar speelden de dames van de Valk thuis in de Hoflandhal tegen de dames van Switch uit Utrecht. De nummer 6 tegen de nummer 1 in de competitie.
De dames van de Valk hadden de laatste weken de stijgende lijn weer te pakken en gingen proberen de punten in eigen huis te houden.

De dames van de valk begonnen niet zo goed en keken al snel tegen een aardige achterstand aan.
Halverwege de set herpakten ze zich mede door een goede servicedruk en direct scorende aanvallen en kwamen ze aan het einde van de set gelijk te staan. Na verschillende setpunten over en weer pakte Switch toch met 29-27 de 1e set.

Deze setverlies was toch wel een domper en al gauw keken de dames van de Valk in de 2e naar een achterstand van 9-3. De pass kwam niet onder controle en daardoor was het voor de spelverdeler ook moeilijker om de aanvallers te bedienen. De set werd dan ook met dikke cijfers verloren 25-10.

De coach paste een aantal wissels toe en gelukkig viel dit goed uit. De 3e set werd gewonnen met 25-23.

De laatste set ging het aardig gelijk op, maar mede door de snelle midden aanvallen van Switch waar de Valk geen antwoord op had, ging de laatste set helaas met 25-21 verloren.

In het nieuwe jaar gaat de competitie weer verder. 16 januari spelen de dames van de Valk weer thuis om 15.15 uur tegen hekkensluiter VV Utrecht 5. Komt u ze aanmoedigen?
Volleybal de Valk
Contactgegevens
E-mailinfo@volleybaldevalk.nl
Adres Bovenkerkweg 80
3417 TA Montfoort