De Valk D1 – VTC Woerden D2

Vrijdagavond moesten de dames van de Valk een wedstrijd tegen dames 2 van VTC Woerden spelen. Iedereen was klaar voor de wedstrijd en de tribune was met veel supporters gevuld.

De eerste set begon met een goede service vanaf onze kant, hierdoor stonden de dames voor en waren ze erg gemotiveerd. Al snel kwamen de tegenstanders op gang en waren de aanvallen lastig te pakken. Na lange rally’s en services over en weer was het helaas niet genoeg en ging de set met 25-16 naar Woerden.

Ondanks dat de dames 1-0 achter stonden bleven ze positief, dit pakte goed uit. Er zaten goede services en aanvallen bij. De tweede set eindigde met 18-25 voor de Valk.

In de derde set kwamen de dames van de Valk achter te staan. Dit kwam voornamelijk doordat de pass niet onder controle was, met als gevolg dat de aanval niet optimaal was. Er werd nog gewisseld, maar uiteindelijk is de set met 25-14 verloren.

De vierde set, het stond 2-1, er was nog een kans om te winnen. Daar werd ook hard de best voor gedaan. Helaas lukte het niet en werd de set verloren met een stand van 25-11. Ondanks het verlies is er toch een punt voor de dames van de Valk binnen gekomen.

Volgende week is de eerste thuiswedstrijd. Om 14:15 spelen de dames van de Valk tegen VTC Woerden dames 3.
Volleybal de Valk
Contactgegevens
E-mailinfo@volleybaldevalk.nl
Adres Bovenkerkweg 80
3417 TA Montfoort