Dames 2 uit in Utrecht

Zaterdag morgen 8 oktober om 11.00 stond De Valk dames 2 klaar in de Olympos hal in Utrecht voor de wedstrijd tegen Protos dames 9. Een vroege wedstrijd deze keer en dit was ook te merken in de wedstrijd. Het duurde even voordat het spel gevonden werd en helaas gebeurde dit te laat. Er was een grote achterstand waardoor de eerste set met 25-10 verloren werd.

Snel vergeten en opnieuw beginnen. De tweede set ging gelukkig een stuk beter, Montfoort kwam goed in hun eigen spel en het ging gelijk op. Het ging punt voor punt, met over en weer mooie aanvallen maar slimme balletjes. Toen was het 24-24, wie gaat aan het langste eind trekken? Gelukkig bleef De Valk rustig en met Marsha als laatste serveerder maakte Protos een fout waardoor de set naar Montfoort ging met 24-26.

1-1, de kansen zijn weer gelijk. Kan het goede spel voortgezet worden uit de tweede set? De werklust voor elk punt. Vol goede moed begon het team maar al snel kregen ze een lange service serie tegen. De nummer 12 van Protos had een goede service en de dames hadden daar keer op keer moeite mee. De achterstand liep weer op en helaas was deze te groot. Het was niet meer mogelijk dichterbij te komen en Protos won met 25-15.

Dan wordt het toch een 5 setter! De Valk wilde graag winnen en startte de 4e set met vechtlust. Maar al snel stond nummer 12 van Protos weer te serveren en de het ging in de hoofden zitten. De spirit was er uit en daardoor liep Utrecht heel makkelijk uit naar een bijna onoverbrugbare voorsprong. Kunnen de dames nog terug komen? Nee helaas, het geloof was weg en de 4e set eindigde snel in een stand van 25-9.

Nu 2 weken hard trainen op de service pass om op 22 oktober tegen Vives om 18.15 beter te zijn.
Volleybal de Valk
Contactgegevens
E-mailinfo@volleybaldevalk.nl
Adres Bovenkerkweg 80
3417 TA Montfoort