Opnieuw verlies voor dames 1 De Valk

De dames van de Valk reisden afgelopen zaterdag af naar Woerden waar net als vorige week VTC Woerden dames 3 de tegenstander was. Vorige week werd helaas met 3-1 verloren, maar het gevoel was er dat deze wellicht gewonnen kon worden.

Zeer gemotiveerd begonnen de dames van de Valk aan deze wedstrijd. Het ging goed gelijk op. De pass kwam redelijk goed bij de spelverdeelster zodat ze afwisselend de aanvallers kon bedienen.

Helaas kwam de de Valk net iets tekort waardoor de 1e set werd verloren met 25-20.

1e set snel vergeten en gelijk goed focussen op de nieuwe set. Er werd goed gewerkt en De Valk nam goed het initiatief en liep zo zo’n 5 punten uit door een goed service serie. Helaas kregen ze daarna ook een service serie tegen waardoor het weer gelijk op ging. Uiteindelijk trok De Valk aan het langste eind en wonnen ze deze set nipt met 26-24.

De 3e set begon eigenlijk weer gelijk op tot 15-15. Toen kwam er een grote service serie tegen en deze set werd met 25-15 verloren.

De 4e set gelijk proberen het weer goed op te pakken. Er kwam geen grote service serie meer tegen en het ging weer gelijk op. Deze set werd wel weer gewonnen met 25-22.

Voor het eerst dit seizoen moest er dus een 5e set aan te pas komen om te kijken wie er als winnaar van het veld zou komen. Als snel kwamen de dames van De Valk op een kleine achterstand. Deze kon niet meer worden goedgemaakt en deze laatste set werd helaas met 15-9 verloren.

Volgende week spelen de dames uit in Utrecht tegen USV/Protos 3. Zij staan op gelijke hoogte en hopelijk komt daar dan de 1e winst van het seizoen.
Volleybal de Valk
Contactgegevens
E-mailinfo@volleybaldevalk.nl
Adres Bovenkerkweg 80
3417 TA Montfoort