Dames 1 De Valk- Utrecht dames 3

De dames uit Utrecht staan op de 3e plaats en de Valk op de laatste plaats dus ze zouden hard moeten werken om een puntje mee te kunnen pikken.

De dames uit Utrecht staan op de 3e plaats en de Valk op de laatste plaats dus ze zouden hard moeten werken om een puntje mee te kunnen pikken.
De eerste set begonnen de dames goed ze zaten goed in hun spel maar konden het tempo van Utrecht niet bijhouden en aanvallend kwamen ze niet tot scoren en verloren deze set met 25-16 van Utrecht.

De tweede set was eigenlijk een kopie van de eerste set, de Montfoortse dames lieten hun koppies steeds meer hangen er werd veel fout geserveerd waardoor ook deze set met 25-16 naar Utrecht ging.

Na deze verloren sets kwam er bij De Valk toch en soort vechtlust naar boven en ze begonnen hard te werken voor iedere bal, met de service wisten ze veel punten te scoren. Blokkerend stonden ze op de juiste plaats waardoor ze op een mooie voorsprong kwamen en deze ook niet meer weggaven en deze derde pakten met een stand van 25-16

Na deze gewonnen set voelden de Montfoortse dames dat er meer in zat en begonnen ze weer voortvarend aan de vierde set, misschien zat er nu ook nog wel een vijfde set in. Er werden mooie servicepunten gemaakt, aanvallend werd er ook vanuit alle posities gescoord. Zo liepen ze de hele set mooi een paar puntjes voor tot zelfs 20-16. Of dat de dames dachten deze set al te pakken te hebben weet ik niet, maar Utrecht kwam toch dichterbij. Ballen werden door De Valk niet meer afgemaakt en zo kwam Utrecht op gelijke hoogte bij 23-23. Daarna waren er net wat ongelukkige puntjes voor Montfoort en ging ook deze set en dus de winst naar Utrecht met 3-1.

Dit was een flinke tegenslag voor De Valk en zijn extra gebrand op een mooie overwinning aankomende donderdag 8 december om 19:30 tegen Vives in Ijsselstein.
Volleybal de Valk
Contactgegevens
E-mailinfo@volleybaldevalk.nl
Adres Bovenkerkweg 80
3417 TA Montfoort