De Valk D1 – VTC Woerden D2

Op zaterdag 14 januari jl. speelde De Valk D1 haar eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. De wedstrijd werd om 15.00 uur thuis gespeeld. Door afwezigheid van een aantal vaste spelers uit D1 werd het team versterkt door een paar goede spelers uit Dames 2: Lisan, Marsha en Daniëlle.

Tijdens het inspelen werden de gesponsorde inspeelshirts overhandigd door René Kooijman. Hier zijn wij erg blij mee en wij willen hem hier hartelijk voor bedanken.

De dames hadden een moeilijke start en kwamen hierdoor erg achter te staan in de eerste set. Er werden toch wel verschillende fouten gemaakt waardoor wij niet in de wedstrijd kwamen en de eerste set ging helaas verloren met 25-8.

Vol goede moed begonnen de dames aan de tweede set. Ook deze set kwamen zij meteen op een achterstand. Er werd door de tegenpartij veel gescoord door nr. 3, een sterke buitenaanvalster, waar D1 geen vat op had. Het gehele spel ging net iets te snel voor de dames waardoor ook helaas de tweede set werd verloren met 25-17.

De derde set was gelijk aan de tweede set. Tijdens de derde set werd het team versterkt door Lisan uit D2. Lisan heeft, als buitenaanvalster, nog een aantal puntjes weten te scoren voor het team. De set werd uiteindelijk verloren met 25-16.

De vierde set begon en de dames stonden op dit moment 3-0 in sets achter. Zouden ze toch nog één puntje kunnen meepakken, zoals ze dit vaker doen? De dames gaven alles om toch nog te proberen om de laatste set mee te pakken. De stand liep gelijk op tot aan 15 punten. Helaas waren de dames van VTC Woerden wederom sterker en wonnen zij ook de vierde en laatste set met 25-17.

De volgende wedstrijd is zaterdag 28 januari tegen Switch. We spelen dan thuis in de Hofland sporthal. Komen jullie ons aanmoedigen?
Volleybal de Valk
Contactgegevens
E-mailinfo@volleybaldevalk.nl
Adres Bovenkerkweg 80
3417 TA Montfoort