De Valk D1 - Switch D1

Zaterdag 28 januari speelde De Valk D1 thuis in sporthal Hofland tegen de huidige nummer een van de poule: Switch D1.

Switch begon vol overtuiging aan de wedstrijd en liet zowel verdedigend als aanvallend een knap staaltje werk zien. Dit bracht De Valk in eerste instantie op een flinke achterstand. Met een mooie servicereeks van onder andere Carla Vlooswijk, goede passes van invalster Britt Groenewoud (meisjes 1) en scorende aanvallen van Annika Reijneveld en invalster Danielle van de Brink lukt het de Montfoortse dames de achterstand kleiner te maken. Helaas was dit niet voldoende om de winst van de eerste set in eigen zak te steken (19-25).

De tweede set liep niet lekker bij de dames van de Valk. Switch serveerde goed, waardoor de pass bij De Valk niet goed onder controle kwam en spelverdeler Ruth Vreeswijk hard moest werken om er nog een set up uit te kunnen halen. Eindstand 10-25.

De derde set hadden de dames van De Valk maar een opdracht gekregen van coach Arturo Ringers: een set pakken. De Montfoortse dames gingen er vol in en na een spannende set met lange rally's die ervoor zorgden dat de tegenstander meerdere matchpunten hadden, lag het geluk helaas niet aan de kant van Montfoort (25-27).

De laatste set: zou het de thuisspelende ploeg lukken om toch nog een punt te pakken? De vierde set was een goede afspiegeling van de wedstrijd: soms lange rally's, mooie passes, set-ups, aanvallen en services van de Valk. Helaas was Switch net te sterk om ook deze set te winnen: 20-25.

Eindstand van de wedstrijd: 0-4.
Volleybal de Valk
Contactgegevens
E-mailinfo@volleybaldevalk.nl
Adres Bovenkerkweg 80
3417 TA Montfoort