De Valk DS1 - Dosko DS1

Afgelopen zaterdag speelde De Valk dames 1 tegen Dosko Dames 1 in Stolwijk. De vorige wedstrijd tegen Dosko eindige in een 3-2 winst voor De Valk. De Valk die momenteel op de laatste plaats staat van de ranglijst met 20 punten moet nu punten pakken om in promotieklasse competitie te kunnen blijven spelen.

De eerste set begon goede voor de dames uit Montfoort. Ze lieten vrij goed spel zien en liepen zelfs een paar punten uit halverwege de set. Dit kwam mede door Annika die goed op dreef was aan het net met harde aanvallen en killblocks. Niet veel later Dosko kwam toen aan zet met een sterke service reeks die bij De Valk niet onder controle kwam. Ook werden de aanvallen niet meer afgemaakt en ging de eerste set naar Dosko met 25-19.

De tweede set kreeg De Valk wederom aanwijzingen van de coach om alles uit de kast te halen en voluit te serveren en aan te vallen. Helaas was dit niet voldoende om de set te winnen. Deze set ging ook naar Dosko, dit keer met 25-18.

De derde en vierde set wist De Valk er helaas ook niet meer aan te pas te komen. Deze ging verloren met 25-19 en 25-13. Helaas hebben we dus geen punten weten te pakken in Stolwijk.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 11 februari om 15 uur in de Hoflandhal in Montfoort. We spelen dan tegen Keistad dames 3 uit Amersfoort. Deze staan 10e op de ranglijst, terwijl wij 12e staan momenteel.
Volleybal de Valk
Contactgegevens
E-mailinfo@volleybaldevalk.nl
Adres Bovenkerkweg 80
3417 TA Montfoort