25 mei Volleybal Pret in het Parkza 25 mei "Volleybal Pret in het Park "Volleybal vereniging De Valk in samenwerking met STAMOp zaterdag 25 mei organiseert Volleybal Vereniging De Valk in samenwerking met de STAM-gasten de 6e editie van "Volleybal Pret in het Park"

Met de verplaatsing van het toernooi naar het fraaie stadspark van Montfoort hebben volleybalvereniging De Valk en de STAM een nieuwe impuls gegeven aan deze sportieve traditie.Komt allen even gezellig kijken of nog beter schrijf je in als deelnemers met je vriendenteam, voetbalelftal, vereniging, buurt of bedrijf en we maken er met z'n allen een mooie sportieve en gezellige dag van! Let op ieder team speelt met minimaal 2 dames.


Het programma:10.00 tot 13.00 uur : mini toernooi (voor onze mini’s en de reguliere toernooimini’s) Alleen op uitnodiging.
13.00 tot 18.00 uur : Volleybalpret in het park, voor vriendenteam, voetbalelftal, vereniging, buurt of bedrijf met minimaal 2 dames per team.
Deelname € 30,00 per team, te voldoen op de dag zelf aan de wedstrijdtafel.
18.00 uur : Dit jaar is weer de mogelijkheid om na het toernooi nog gezellig deel te nemen aan onze BBQ, deze wordt verzorgt door onze trouwe sponsor de Stadskelder.
Kosten slechts € 12,50 per persoon, opgeven kan door deze mail te beantwoorden en het aantal personen door te geven!!
Aanmelding uiterlijk tot en met zondag 19 mei.Voor de kids: Springkussen en een miniveld om zelf te spelen.
Binnen en buiten de feesttent lekker eten en drinken
Muziek: De hele dag gezellige muziek

Aanmelden via: www.pretinhetpark.nl of www.volleybaldevalk.nl (onder het kopje vragen)

Like en deel ons op Facebook!

Volleybal de Valk
Contactgegevens
E-mailinfo@volleybaldevalk.nl
Adres Bovenkerkweg 80
3417 TA Montfoort