Beachvolleybal

Naast indoor volleybal biedt volleybalvereniging De Valk nu ook beachvolleybal aan. In mei 2015 is De Valk Beach opgericht als deel van volleybalvereniging De Valk.

Aanmeldformulier beachvolleybal

Geslacht

Type lidmaatschap

6 + 15 =

Nadat uw aanmelding is verwerkt ontvangt u een factuur per mail. 

Beachvolleybaltrainingen

Voor de B-en C- jeugd worden er beachvolleybaltrainingen georganiseerd op de volgende maandagen: 15 mei, 22 mei, 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni en 3 juli van 18.30 – 19.45 uur. Geef je op door een mail te sturen naar ledenadministratie@volleybaldevalk.nl. Zet hierin je naam en je geboortedatum. 

Voor de volwassenen is er helaas geen trainer gevonden. Wel kan er vrij gespeeld worden op o.a. bovengenoemde maandagavonden vanaf 19.45 uur! Druk op deze link via jouw telefoon om in de Whatss app groep te komen om af te spreken om vrij te spelen op de maandagavonden.  Contactpersoon hiervoor is Joke de Ruiter (06-11031245).

 

 

 

 

Huisregels

Als je bij De Valk Beach gebruik wil maken van de beachvolleybalvelden, zijn er een aantal regels waaraan iedereen dient te houden, zodat iedereen op een prettige manier gebruik kan maken van de velden. Bekijk de huisregels.

Gewoon een keer een veld huren? Dat kan ook. Kijk hier voor meer informatie