Bestuur

Het bestuur van Volleybalvereniging bestaat uit 6 personen en geeft, vanuit de visie, leiding aan de vereniging. Hiermee houden wij onze vereniging gezond en leuk voor onze leden.

Hier zijn we trots op

SAMEN VOLLEYBAL MOGELIJK MAKEN

Dit is wat we doen

Vanuit het beleidsplan proberen we onze taken, samen met de commissies, zo goed uit te voeren. We zijn vanuit een nieuw samengesteld bestuur druk bezig om de basis op orde te krijgen om van daaruit de groei en ambitie van de vereniging in te zetten. 

Dit is waar we heen willen

Een financieel gezonde vereniging, bekend en aantrekkelijk voor de jeugd uit Montfoort en Linschoten. Als vereniging op alle niveaus een fijne volleybalervaring kunnen bieden voor en door onze leden.

Uitdagingen

Onze uitdagingen zitten in de terugloop van het aantal vrijwilligers. Dit zorgt ervoor dat we niet alle activiteiten naar volle tevredenheid kunnen uitvoeren. Daarnaast is het aantal jeugdleden afgelopen tijd drastisch afgenomen en de jeugd is toch, ook bij ons, de toekomst!

Team

Leden

VACATURE

Voorzitter

Lijkt het jou leuk om ons te helpen onze vereniging goed draaiende te houden? Neem contact met ons op! 

Wendy Bonneveld

Wendy Bonneveld

Algemene zaken

Mijn naam is Wendy Bonneveld. Ooit begonnen bij Thorax in Woerden (wie kent het nog?) ben ik inmiddels al jaren met veel plezier lid van volleybalvereniging De Valk en heb een dochter die bij de jeugd speelt.

Als bestuurslid hou ik me bezig met Algemene Zaken. Dat betekent dat jullie bij mij terecht kunnen voor zaken als materialen (ballen, netten, tenue’s, etc.) en alles wat te maken heeft met de sporthal (zoals openen/sluiten van de hal, kantine).

Voor vragen en tips t.a.v. algemene zaken ben ik bereikbaar op algemenezaken@volleybaldevalk.nl

Tom Sondermeijer

Tom Sondermeijer

Volleybalzaken

Mijn naam is Tom Sondermeijer. Met de fusie tussen Livoc en de Valk ben ik indertijd geplaatst in het bestuur van de Valk. Een leuke en spontane vereniging waar het plezier in volleybal hoog in het vaandel staat.

Mijn verantwoordelijkhedeen betreffen alle zaken rondom het volleybal, wedstrijdsecretariaat, zaalhuur, trainingscoordinatie en contact met de bond.

Elly Spruit

Elly Spruit

Secretariaat

Mijn naam is Elly Spruit, ben 54 jaar , heb 1 dochter en speel al zo’n 24 jaar (met een onderbreking van 4 jaar) bij De Valk in Montfoort.

Als secretaris van de vereniging hoop ik de verslaglegging, daaruit volgende acties en verder al het mailverkeer zoveel mogelijk in goede banen te kunnen leiden.

Wim Marree

Wim Marree

Penningmeester

Mijn naam is Wim Marree.

Ik ben 69 jaar oud en ben al heel lang lid van deze vereniging.

Momenteel ben ik gepensioneerd en heb vanuit het verleden veel ervaring opgedaan in financiële functies.

Vroeger heb ik  diverse functies bekleed, zoals voorzitter technische commissie, trainer en coach.

Ik hoop in deze functie een bijdrage te kunnen leveren aan het voortbestaan van deze gezonde vereniging.

MEEHELPEN?

Wilt u graag onze vereniging ondersteunen, op wat voor manier dan ook?

Neem dan contact op! We zoeken altijd mensen die kunnen meehelpen bij wedstrijden, administratie of leuke activiteiten!