Van het bestuur mochten wij (Ruth en ik) op pad voor nieuwe ballen. Omdat al een aantal jaar geen ballen waren gekocht mochten wij ook best een flink aantal ballen kopen.
In overleg met de leverancier en een aantal ballen getest te hebben, hebben wij een mooie bal uitgekozen. Ons voorstel was om elk team te voorzien van een tas met gelijkwaardige ballen maar wie geef je dan nieuwe en wie de al wat oudere ballen.

In contact met bestuursleden via de app en een goede korting afgedongen mochten we voor elk team dat een vorm van competitie speelt een tas met 5 nieuwe ballen aanschaffen. Gelukkig paste het net in het autootje van Ruth zodat wij met een auto volgeladen met ballen richting Montfoort reden. Onderweg bedachten we een plan hoe dit te distribueren.

Een huis vol met ballen

De ballen moeten natuurlijk wel herkenbaar zijn dus alle ballen zijn voorzien van ‘De Valk’ en het jaartal ’20 van aankoop.
We besloten elk team een eigen letter te geven, dus op elke bal moest ook nog een letter en dan ook de tassen voorzien van de naam en letter van het team.

Op maandag stapten Ruth en ik op de fiets met heel, heel veel ballen op onze rug richting sporthal en hebben de ballen mogen uitdelen en meteen instructie gegeven en voorwaarden gesteld. Op dinsdag hebben we de ballen naar de teams gebracht die in Linschoten trainen.

Voorlopig kunnen we een aantal jaren vooruit. We hebben meteen de voorraad ballen in de sporthal gecheckt zodat er tijdens de training genoeg goede ballen zijn om naast de 5 nieuwe te gebruiken.
Ruth en Francis.