Het Kontakt Zenderstreeknieuws dinsdag 30 mei 2023

MONTFOORT • Vijf volleybalverenigingen uit de regio togen zaterdag met hun jeugd naar het Stadspark van Montfoort voor de jaarlijkse Volleybalpret in het Park van de Montfoortse volleybalvereniging De Valk. 

De teller stond op ruim 80 kinderen. Broertjes en zusjes konden zich ondertussen vermaken op het springkussen. In de tent waren er versnaperingen voor de ouders. Aan het eind was er voor iedereen een prijs, want Pret in het Park kent geen verliezers. Na de come-back van vorig jaar, was er dit jaar ook weer een middagtoernooi voor volwassenen. Vrienden, familie, recreanten en leden konden naar hartenlust volleyballen.

Dankzij sponsors Vlooswijk fruit Montfoort, Intersport Woerden, Hema Woerden, Intertoys Woerden en RvR Betonpomp ging iedereen naar huis met een appel en een prijsje naar huis. Het was weer een mooie, sportieve dag met goed weer en een geweldige opkomst. Volgend jaar weer.

Bekijk het krantenbericht online: https://www.zenderstreeknieuws.nl/nieuws/nieuws/349914/volleybalpret-in-het-montfoortse-park