pret in het park

Het is weer zover! Het jaarlijkse volleybaltoernooi vindt weer plaats in het stadspark van Montfoort. Dit keer op zaterdag 21 mei. Het volleybaltoernooi wordt georganiseerd door volleybalvereniging de Valk in samenwerking met STAM (Stichting Tent Actitiviteiten Montfoort). Elk jaar kunnen zowel beginners als ervaren spelers meespelen.

 

Voor jong en oud!

In de ochtend voor kinderen

Tijdens de vorige editie waren er zo’n 100 kinderen die meededen. Ook dit jaar belooft het weer een heus festijn te worden. Buiten in het gras met elkaar wedstrijdjes spelen in teams.

In de middag voor 16+

’s Middags vanaf 13:00u spelen (zelf samengestelde) teams hun wedstrijden. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Het gaat om de gezelligheid en sportief buiten bezig zijn. Teams kunnen zich aanmelden via deze pagina.

Feestelijke BBQ

Aansluitend aan het toernooi is er een feestelijke barbecue! Omdat de vereniging 60 jaar bestaat, is de barbecue voor leden gratis. De deelnemende teams kunnen zich ook hiervoor aanmelden. Niet-leden betalen € 15,- per persoon. Aanmelden hiervoor kan via het aanmeldformulier voor teams. Als er genoeg is, kun je ook ter plekke nog individueel aansluiten. Je kunt dit doen bij de catering ter plaatse.