Update 18-03 De berichtgeving op de Nevobo site geeft aan dat alle competities van Topdivisie en lager voor het hele seizoen zijn afgelast. Meer informatie vind je hier: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/18/competities-topdivisie-en-lager-gestopt .

Update 15-03 Op basis van de nieuwe inzichten zijn alle wedstrijden en trainingen uitgesteld tot en met 6 april. Actuele informatie vanuit de Nevobo site vind je hier: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/10/coronavirus-en-volleybal-in-nederland.

Het coronavirus houdt ons allen in de greep en heeft de afgelopen weken in snel tempo allerlei ontwikkelingen doorlopen.

Zo ook vandaag, waarbij na het persbericht van vanmiddag, door de Nevobo is besloten dat alle wedstrijden en trainingen in heel Nederland tot en met 31 maart zijn afgelast. Deze maatregel gaat per direct in en geldt voor alle senioren, recreanten, beker, Jeugd A t/m C en CMV wedstrijden. Voor ons als bestuur een lastige beslissing, maar wij willen dit advies vooralsnog volgen. In de hectiek van dit moment willen we hierbij duidelijkheid geven en dus voor volgende week alle trainingen aflasten.

Meer informatie kun je vinden op de site van Nevobo of NOC/NCF.